Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σε έλλειψη προσοχής τα παιδιά και τους ενήλικες

Ξεχνά, δεν μπορεί να συγκεντρωθεί, ευερεθιστότητα, αϋπνία – αν κάποιος έχει μια τέτοια καταγγελία, στο πλαίσιο του συνδρόμου ελλειμματικής προσοχής, μπορεί να είναι. Ωστόσο, όσο λιγότεροι γνωρίζουν ότι το πρόβλημα στους ενήλικες μπορεί επίσης να προκύψουν. Αιτίες γέννησης νέων ιδεών, για να διευκολύνει το φαινόμενο, την κατανόηση, τη βοήθεια και θεραπεία. Μπορείτε επίσης να το βρείτε δύσκολο να συγκεντρωθείς; Συχνά ψάχνω τα κλειδιά; Δεν κοιμάσαι καλά; Απρόσμενοι επισκέπτες έρθει; Συχνά ανησυχία ή άγχος; Μόνιμη ανάγκη για τροποποίηση των τιμολογίων του; Εύκολα ; Είναι γνωστό ότι έχει πρόβλημα με το θυμό;

ήταν δύσκολο να συγκεντρωθείς,  Συχνά ψάχνω τα κλειδιά,  Δεν κοιμάσαι καλά

Αν στις περισσότερες ερωτήσεις απαντήσατε “ναι”, τότε μπορεί να είναι ότι ο εγκέφαλος δεν λειτουργεί σωστά λόγω των νευροδιαβιβαστών, ουσιών, των νευροδιαβιβαστών. Πιθανή διάγνωση: έλλειψη προσοχής, την κατάσταση. http://malstenoutdoor.info/

ή άλλες μεταβολικές διαταραχές του εγκεφάλου. Αν και η πρώτη προϋπόθεση για ενήλικες, η διάγνωση σπάνια, όχι επειδή εμφανίζεται περισσότερο τα παιδιά και τους νέους, αλλά μπορεί να συμβεί με αυτόν τον άνθρωπο, ως ενήλικας, πολύ ενθουσιασμένος, το χάος, την πριγκίπισσα.

Αγγλικά σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής με το όνομα πρόβλημα (το αγγλικό όνομα της διαταραχής ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας ADHD) δεν συνδέεται πάντα με την υπερ-δραστηριότητα. Ότι αυτά τα δύο συνδέονται μεταξύ τους-αυτό εξαρτάται από το ποιες είναι οι νευροδιαβιβαστές είναι οι λειτουργήσει με ασφάλεια και ποια όχι.

Οι ουσίες αυτές στο νευρικό σύστημα ερεθίσματα να είναι υπεύθυνος, δηλαδή της αγωγιμότητας. Σε αυτό το πλαίσιο, το πιο σημαντικό από αυτά είναι η ντοπαμίνη, η σεροτονίνη και νορεπινεφρίνη. Ουσίες οι οργανώσεις αυτές ασκείστε. Ωστόσο, ορισμένες από τις αρχικές υλικά, όπως βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και ένζυμα.

Τα μικρο-θρεπτικά συστατικά έλλειμμα είναι μόνο ένας από τους λόγους παραβίαση της αγωγιμότητας. Μηνιγγίτιδα και φλεγμονή των νεύρων, ιδιαίτερα, αν η πρώτη φάση της ανάπτυξης των παιδιών είναι η ζημιά μπορεί να προκαλέσει αγωγιμότητας. Αλλά μπορεί να υπάρχουν τέτοιες παρενέργειες του εμβολίου συνιστάται.

Από την άποψη της νευροβιολογίας, λαμβάνοντας υπόψη γενετικοί παράγοντες κινδύνου, νευρωνικά για την επεξεργασία των σημάτων διαφορές, η εγκυμοσύνη και η γέννηση σύμφωνα με το νόμο έχουν επιπλοκές. Ορισμένοι ειδικοί σε  επίσης ονομάζεται στο εξής λόγους. Αυτή είναι η κόκκινη χρωστική του αίματος, μια εκ γενετής διαταραχή που υποβάθμιση, η οποία, και πάλι, μόνο νευροδιαβιβαστές μειώθηκε η παραγωγή τους λόγους.

 

πώς να διαγνώσουν το έλλειμμα προσοχής και της συγκέντρωσης

Υπάρχουν πολλές θεραπείες. Νευρολόγος-λαϊκή ιατρική προσέγγιση, για τα παιδιά και τους νέους, κυρίως αμφεταμίνες και η μεθυλφαινιδάτη διοίκησης (όπως το ). Αυτά τα φάρμακα ντοπαμίνης στον εγκέφαλο, επηρεάζουν το μεταβολισμό. Προσαρμοσμένη  εφαρμόζονται, επίσης, που είναι ντοπαμίνη και νορεπινεφρίνη-οικιακά συνέπειες.

Από την άλλη πλευρά, οι ψυχολόγοι, που, προπόνηση, θεραπεία συμπεριφοράς ή άλλων ψυχο θεραπευτικές μεθόδους για να αλλάξετε τη συμπεριφορά, την αντίληψη του εαυτού, για να βελτιώσει και της κοινωνικής ένταξης με στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας.

Επιπλέον, η ομοιοπαθητική, την εναλλακτική ιατρική και άλλες εναλλακτικές θεραπείες, όπως κινησιολογία, σύμβουλος, εκπαίδευση, horse θεραπεία με βιοανάδραση, биорезонансная. Μπορείτε να μιλήσετε για περισσότερο παιχνίδι – και , η μετατροπή των ζωοτροφών ολιγο-αντιγόνο διατροφή ή διατροφική θεραπεία και πολλά άλλα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *