διαταραχές μνήμης και συγκέντρωσης, από αυτό προκαλείται από

Όλες αυτές οι μέθοδοι είναι οι γονείς, που πρέπει να δεχτείτε τον εαυτό σας σε αυτό το χάλι. Ο σωστός τρόπος αναζήτησης είναι αρκετά δύσκολο, επειδή ουδέτερο πληροφορίες, είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί. Είναι ενδιαφέρον να εξετάσουμε τα δεδομένα: στη Γερμανία, για παράδειγμα, τα παιδιά που σκοτώθηκαν, το 73% δεν αντιμετωπιστεί με φάρμακα, ενώ στην Αυστρία, είναι η ίδια στάση είναι μόνο το 36 τοις εκατό. Αυτό συμβαίνει επειδή, σύμφωνα με τους ειδικούς, ότι τα φάρμακα είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι χρονοβόρα και δαπανηρή θεραπεία. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι πολλά παιδιά παίρνουν μόνο ένα άλλο είδος θεραπείας, αν τα φάρμακα για τη θεραπεία της δώσει επίσης.

 

Πώς εκδηλώνεται η νόσος στους ενήλικες

Πριν μερικά χρόνια είχα την αίσθηση ότι μπορούν όχι μόνο τα παιδιά και οι νέοι άνθρωποι που πάσχουν από το σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής και μάθησης και προβλήματα συμπεριφοράς στην εφηβεία μαζί με φυσικό τρόπο ήρθε στο τέλος. Τώρα ξέρουμε ότι τα παιδιά, όπως και οι ενήλικοι, θα εξακολουθούν να υποφέρουν από τα συμπτώματα – αν είναι μόνο για το χρόνο και ανάλογα με τη θεραπεία.

Τα συμπτώματα σε ενήλικες διαφέρουν από τα παιδιά. Ολόκληρος άντρας έχει περισσότερη εμπειρία ζωής, και εν μέρει έχουν μάθει να προσαρμόζεται σε όλα αυτά είναι υπερ-ενεργό, ιδιαίτερα των γυναικών και των κοριτσιών – χαρακτηριστικά παρατηρήσει την απουσία τους δεν σε συνδυασμό με την υπερ-δραστηριότητα.

Σε περίπτωση που το έλλειμμα που προκαλείται από σεροτονίνη επιθετική συμπεριφορά δεν είναι τόσο σαφές. Αυτό δεν είναι παραδοσιακό διαφορετικού φύλου, ως αποτέλεσμα, αλλά ορμονών: της ανδρικής ορμόνης, της τεστοστερόνης, γιατί αυτό ενισχύει συμπεριφορές επιθετικές τάσεις. Αυτό το χαμηλό όριο τις απογοητεύσεις και τις ιστορίες τους, τις χαρακτηριστικές είναι οι τοξικομανείς είναι ισχυρές τάσεις, σε συνδυασμό με την απλότητα πλευρά διαδρομών μπορείτε να πάρετε το άτομο.

Ανήλικοι εγκληματίες, επίσης, διαπιστώθηκε ότι σχετικά υψηλές μεταξύ διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και συμμετοχής των ασθενών.
Μεγαλύτερη προσοχή-το έλλειμμα σε ενήλικες ασθενείς είναι δύσκολο να είναι σε θέση παρατεταμένη συγκέντρωση της προσοχής. Έτσι, συχνά είναι αρκετά έντονο στυλ εργασίας,

 

Μεγαλύτερη προσοχή-το έλλειμμα σε ενήλικες ασθενείς

τις σκέψεις, αποσπάται εύκολα, γρήγορα να αλλάξουν από τη μία δραστηριότητα στην άλλη. Εξαιρετικά κοντή μνήμη κι υποφέρει, και γιατί τόσο γρήγορα ξεχνάμε, πού αφήσατε τα κλειδιά του αυτοκινήτου ή τι είπε ο συνομιλητής του. Θυελλώδεις συμπεριφορά είναι επίσης κατάλληλο για αυτή την ομάδα των συμπτωμάτων.

Σε άλλους ασθενείς, περισσότερο άγχος, την ανάγκη κίνησης, χαρακτηριστικά και να χαλαρώσετε-είναι γελοίο. Αυτό συνδέεται με ένα παλμό ελέγχου όχι βιαστικές αποφάσεις και μην το σκέφτεσαι, σε κίνηση, είναι ότι το άτομο για το επόμενο βαν.

Όλα αυτά τα παράπονα κατάσταση για πολλά χρόνια, η μαζική ψυχολογική ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσει. Συχνά, εξάρτηση, εθισμός, κρίσεις άγχους, κατάθλιψη. Συν το σωματικό σύμπτωμα, που σε πολλές περιπτώσεις, η έλλειψη της ντοπαμίνης στον λογαριασμό: ομάδα , το πόδι νύχτα και ανεξέλεγκτης σπασμούς.

Οι γυναίκες υποφέρουν από Οι γυναίκες συχνά διαφέρουν από τα συμπτώματα στους άνδρες. Τα κορίτσια/τις γυναίκες, συνήθως, δεν είναι υπερκινητική. Σε περίπτωση ελλειμματικής προσοχής τα εξής εκδηλώνεται: δεν μπορούν να τον κρατήσει μαζί στο σπίτι, στην οικογένεια, στην εργασία και στη ζωή, το όνειρο, βυθισμένος στις σκέψεις του,

δεν εκτελούν ικανότητα, μειωμένη αυτοεκτίμηση, κατάθλιψη (ως συνέπεια), ντροπής και ενοχής, στο μυαλό μου ένα χάος, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ για τους παρορμητική συμπεριφορά (π. χ., με την τάση για αυθόρμητες αγορές). Αυτά είναι μόνο μερικά από τα διαταραχές, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, τα συμπτώματα μπορεί να προκαλέσει. Γυναίκες, ευτυχώς, βασίζονται στο υπάρχον, ως συνήθως, πολύ καλή ικανότητα, και για άλλη μια φορά της ζωής τους. Για αυτό πρέπει να πάρετε την ασθένεια ως μέρος της προσωπικότητας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *